به من پیشنهاد داد برای بازی در تئاتر به و یک بار به من پیشنهاد داد برای
شماره 2 : www.bartarinha.irمحمدعلی کشاورز که این روزها به دلیل درد پا نمیتواند زیاد از خانه خارج شود، با این حال در
شماره 3 : وضعیت جسمیام همچون گذشته است/ نگران فشار اقتصادی برمحمد علی کشاورز بازیگر صاحب نام سینما و تئاتر آخرین وضعیت جسمانی و احوال خود را تشریح کرد و
شماره 4 : جدیدترین عکس از محمد علی کشاورز | آوینی فیلم«عمرمختار» به «پدرسالار» پیشنهاد داد . گلایه کشاورز از انتشار اخبار
شماره 5 : بازیگری که پول میدهد هنرمند است؟ | آوینی فیلماینها بخشی از سخنان محمد علی کشاورز است که دو سه سالی میشود که به دلیل بیماری خانهنشین
شماره 6 : سیستم مردان - sobbekheir.comستاره روسیه یورو 2016 را از دست داد ; چرا دژاگه به پرسپولیس بله نگفت؟ پس گردنی منصوریان به
شماره 7 : درگذشت احمدرسولزاده یکی از بنیانگذاران دوبله ایران - عصربیانیۀ شاهدان ایلیا میم رام الله : شهادت خود را در قالب صدها طرح راهبردی و محصول موثر به جهان
شماره 8 : انسان شناسی و فرهنگ | انسانشناسی، علمیترین رشته علوماو علاوه بر این اثر، در فیلم سینمایی عمرمختار به جای آنتونی کویین صحبت کرده است.
شماره 9 : یادی از درگذشتگان عرصه سینما در سال ۹۳به هر صورت فقدان تک تک این عزیزان در سال آتی احساس خواهد شد و یادشان همواره در دل همه ما باقی
شماره 10 : صداهای ماندگار - فیلمها و دوبلورهادر دهه هاي ۴۰ و ۵۰، دوبلورها هنگام دوبله يك فيلم، با شخصيتي كه مي بايست به جاي او صحبت مي
شماره 11 : یادی از فضای فیلمهای تلویزیون و سینماها در نخستین سالهایعلی شیرازی؛ مجله قاب کوچک: با شروع کار «صدا و سیما»ی جدید که درست از نخستین ساعت پیروزی
شماره 12 : احمد رسول زاده درگذشت - kodoom.com - Kodoomاو در فیلم سینمایی "عمرمختار " به جای کشاورز در «پدرسالار جنسی خاتمه داد.
شماره 13 : آشنایی با ستارگان دوبله ایرانواقعا دست مریزاد وخسته نباشید به تمامی دوبلورهای ایران که در تمام دنیا تکند و ستاره دیدن
شماره 14 : نگاتیوهای سپیدوي ادامه داد: اگر سري به شهرهاي وقتی مجموعههای "پدرسالار" و" یکه و "عمرمختار"، درباره
شماره 15 : چند كلمه سكوتاگر زن نبود نوابغ جهان را چه کسی پرورش می داد ؟ پدرسالار به من پیشنهاد
شماره 16 : آشنایی با دوبلورها - فوروم ایران آمریکاکیکاووس یاکیده من در بهمن 1347 در تهران به دنیا آمدم . در واقع 38 سال است که کیکاووس یاکیده هستم.
شماره 17 : آشنایی با دوبلورها [آرشیو] - فوروم ایران آمریکاعمرمختار شاخص و ماندنی " پدرسالار" به کاگردانی به من داد و توضیح داد که
شماره 18 : دوبلورهای ایرانی را می شناسید؟ - مشرق نیوز - گوینده نقشپطروس فداکار جایش را به دریاقلی داد + عمرمختار ( خیرآبادی در پدرسالار ، خاله ریزه )
شماره 19 : وبلاگ اختصاصی دوبلاژ و صداهای ماندگارعلی کسمایی، دوبلور با سابقه ایرانی که به پدر دوبله ایران شهرت داشت، روز سه شنبه ششم تیرماه
شماره 20 : سارا آنلاینبازی حکومت پادشاهی Rule The Kingdom v3.0.0 یک بازی استراتژیک میباشد که شما را به زمان های قدیم میبرد
شماره 21 : بانک اطلاعات آشپزی ، شیرینی پزی و هنری سفره خونه - بانکمنوچهر اسماعیلی: به او لقب مرد هزار صدای دوبله ایران را داده اند. منوچهر اسماعیلی دوبلوری
شماره 22 : چابک غزالچابک غزال به همه عرصه های ادبیات کشور مان می پردازد وآنچه که مربوط به گویشهای گیلان وایران
شماره 23 : دوبلورهای ایرانی را می شناسید؟پیشنهاد میکنیم ( خیرآبادی در پدرسالار در این فیلم داد و فریادهای کاظمی به حدی
شماره 24 : www.2farsisubtitle.irقابل توجه مشتریان گرامی برای دسترسی سریعتر به کارگردان یا فیلم مورد نظر (بهترین پیشنهاد)
شماره 25 : Women and Awakening Farsi2 - Documentsو عبید ی عکس داد و تبدیل به افشای ماهیت رسوای جریان اساتبداد اما همین صحنه نتیجه ی آناان
پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان شماره ,کشاورز ,پیشنهاد ,دوبله ,پدرسالار ,عمرمختار ,دوبله ایران ,فوروم ایران ,دوبلورهای ایرانی ,پیشنهاد شماره ,منوچهر اسماعیلی ,فیلم سینمایی عم منبع
درباره این سایت